Tekst + | Tekst -

 


La Barrière ~ Les Madiots

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van
een kleinschalig bungalowpark.

Dat geeft goede mogelijkheden voor investeerders die de risico's tot een minimum willen beperken, doordat ze niet gewoon investeren en vervolgens maar moeten afwachten hoe het verder afloopt, maar mede-eigenaar worden in de vereniging van eigenaren en hierdoor desgewenst ook mede het beleid kunnen bepalen in de ontwikkeling van het projekt.

Beleggen in mooi Frankrijk met een
hoog rendement !

Daarbij moet gedacht worden aan een rendement, dat in een periode van 4 jaar al kan oplopen tot 45 % ! Het rendement wordt enerzijds verkregen door een jaarlijkse vaste rente over het ingelegde kapitaal tijdens de looptijd en anderzijds de -niet verplichte- mogelijkheid van verkoop van de aandelen aan het eind van de looptijd. Alleen al door de vooraf vastgestelde percentages rendement tijdens de looptijd, zal de waarde van een storting van € 10.000,= na 4 jaar minimaal gelijk zijn aan de startwaarde van het aandeel van € 9.500, terwijl tijdens de looptijd al aan rente € 3.040,= werd uitgekeerd, waardoor het rendement op dat moment al 25,35 % bedraagt!

Beleggen in de realisatie van een
Bungalowpark

Inleiding

Wij bezitten thans bijna 16 HA terrein in Durmignat in het uiterste bovenste puntje van de Puy de Dôme.

Op het natuurterrein willen we zo mogelijk een aantal bungalows bouwen. Indien er voldoende animo bij beleggers is voor dit plan zullen we het overleg hierover met de gemeente en andere overheidsorganisaties voortzetten en de vergunningen hiervoor aanvragen.

De mogelijkheden

De bungalows zouden kunnen woren verkocht en/of verhuurd.
Onze gedachten gaan daarbij uit naar een project dat ook bijzonder geschikt is voor senioren en dat dus de daar bij passende voorzieningen en aspecten bezit.

Naast het feit, dat het een min of meer beveiligd park zal moeten zijn, zal de woonruimte dus uitsluitend op de begane grond gesitueerd zijn, alles gelijkvloers en zonder drempels, met een ruime woonkamer met openslaande deuren naar een terras en de individueel gewenste luxe in en om het hele huis. Dit kan gerealiseerd worden, middels een systeem van opties. Voorbeelden hiervan kunnen zijn wel of geen tweede toilet, alleen een douche of ook een bad, elektrische bedienbare rolluiken, zonneschermen, airconditioning, wel of geen eigen zwembad en/of garage, etc.

Door de keuzemogelijkheid ontstaat een grote verscheidenheid in prijs, zodat veel mensen zich een woning op het complex kunnen veroorloven.

Senioren-voorzieningen

Bijzonder daarbij is de gedachte aan de realisatie van een multifunctioneel centraal gelegen gebouwtje met een restaurant, winkeltje, ruimte voor een kapper/schoonheidsspecialiste, en een gemeenschappelijke ruimte t.b.v. activiteiten. Bij dit gebouw kan dan ook een gemeenschappelijk zwembad worden gerealiseerd. In dit gebouw kan tevens een praktijkruimte voor (para-) medische voorzieningen worden gerealiseerd, van waaruit ook thuiszorg en overige kleinschalige medische zorg naar bewoners in hun eigen huis verleend kan worden, zodat de bewoners ook in geval van ziekte en/of een handycap lang op het park kunnen blijven wonen.

De doelgroep

Er zal steeds meer behoefte komen aan dergelijke voorzieningen, omdat de grote groep Nederlandse huizenbezitters in Frankrijk op leeftijd begint te komen en deze huizenbezitters nadenken over de oude dag. Ook neemt het aantal Nederlanders toe, dat na hun pensionering zuidelijker zou willen wonen. Voor allen speelt daarbij de vraag hoe zij in het buitenland op de gewenste zorg kunnen rekenen, die ze in Nederland zouden krijgen, nu door wijziging van de nederlandse wetgeving niet langer aan in het buitenland verblijvenden de AWBZ-vergoeding wordt uitbetaald, doch slechts de geldende voorzieningen van het land van verblijf worden vergoed. Doordat de huiseigenaren als aandeelhouders zelf het bestuur vormen van de vereniging van eigenaren kunnen zij ook zelf bepalen welke mate van voorzieningen op het park worden gerealiseerd. Zo kan nog gedacht worden aan een verpleegafdeling en een hotelvoorziening in het gemeenschappelijke gebouw.

Vereniging van eigenaren en aandeelhouders

De kopers van de nieuw te bouwen woningen worden met hun aankoop aandeelhouder en dus mede-eigenaar van het totale park in de vereniging van eigenaren. De overige investeerders worden eveneens aandeelhouder voor het bedrag van hun aandeel in de vereniging van eigenaren.

 

Investeerders gezocht !

De realisatie van deze hoogwaardige voorzieningen brengt grote voordelen met zich mee voor de bewoners, maar levert ook grote kansen op hoge rendementen op voor investeerders die niet zelf een koopwoning afnemen !

Daarbij moet gedacht worden aan een rendement dat in een wat langere periode kan oplopen tot wel 100% ! Het rendement wordt verkregen door vergoeding van een maandelijks uit te keren vaste rente van 8 % op jaarbasis, op het aandeel tijdens de minimale looptijd van de investering van 4 jaar en anderzijds de -niet verplichte- mogelijkheid van verkoop van de aandelen op of na de minimale looptijd van de investering van 4 jaar. Tussentijdse afkoop is na minimaal 2 jaar mogelijk.

Aandelen

Er worden aandelen uitgegeven van € 9.500,== per storting van € 10.000,==. Uiteraard kunt u meedere aandelen kopen.

Start project

De bedoeling is een startkapitaal te collecteren middels verkoop van aandelen van
€ 500.000,==. Hiermee kan de aanleg van de benodigde infrastructuur en de start van de bouw van de eerste bungalows worden gerealiseerd.

Voorwaarden

De voorwaarden van dit project kunt u nalezen op Voorwaarden Abri Invest

Tot slot

Indien u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van een bungalow of in het beleggen in het bungalowpark, kunt u dit mailen aan: info@labarriere.nl

Wij nemen dan contact met u op om u nader te informeren.